Tekstikoko aA

Ajankohtaista

  • Torisevan rotkojärvet
  • Karhuemo ja pentu metsässä
  • Kukkia talon pihassa
 
 

Ajankohtaista

02.07.2021

Tiedote 2.7.2021: Yhtenäiskoulun ympäristössä kiireinen kesä


Rantatiellä tapahtuu
Rantatien vanha koulurakennus luovutettiin Skanska Talonrakennus Oy:n käyttöön purkua varten 15.6.2021. Purkutyöt ovat tällä hetkellä käynnissä. Vanhan koulun purkaminen ja pihatyöt valmistuvat syyskuun 2021 loppuun mennessä. Myös uuden hienon yhtenäiskoulu kalustaminen on alkanut ja jatkuu aina elokuun alkuun saakka. Myös Rantatien katuremontti on alkanut tällä viikolla. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa häiriötä!

Vanhojen koulurakennusten irtaimiston poisto
Sivistyslautakunta käsitteli helmikuussa 2021 vanhojen koulurakennusten irtaimiston poistoa. Tämän päätöksen mukaisesti Rantatien koululta ja viipalekouluilta siirrettiin kyläkoulujen käyttöön kaikki se irtain omaisuus, jonka koulunjohtajat kouluilleen halusivat ja joka oli riittävässä määrin puhdistettavissa. Myös kaupungin muut hallintokunnat hakivat tarvitsemansa kaluston koululta käyttöönsä. Tätä siirtoa on tehty kesäkuussa ennen rakennuksen luovuttamista Skanskalle.  Irtaimen siirrossa huomioitiin, että kyseessä oleva irtain omaisuus tulee rakennuksesta, joka on todettu sisäilman laadultaan huonoksi.

Rantatien koululla järjestettiin lauantaina 29.5.2021 suoramyyntitapahtuma siitä koulun irtaimesta, joka ei siirtynyt kaupungin omaan käyttöön muihin yksiköihin, tai ole ollut nettimyynnissä Kiertonetissä. Suoramyyntitilaisuudessa osa irtaimesta oli valmiiksi hinnoiteltua, osasta sai antaa paikan päällä tarjouksen. Tilaisuudesta sai ostaa itselleen muistoja tai käyttötavaroita myyntiin asti tulleista tuotteista. Muu irtaimisto on hävitetty. Irtainta omaisuutta ei vanhoilta koulurakennuksilta varastoida.  

Kiitos teknisen toimen ja koulutoimen hyvän yhteistyön ja aktiivisuuden, saimme Rantatien koulun tyhjentämisen tehtyä aikataulussa 14.6.2021 mennessä. Elokuussa päästään koulutyö aloittamaan uudessa hienossa yhtenäiskoulussamme.  

Hyvää kesää kaikille!

Lisätietoja:
Kaupunginjohtaja Henna Viitanen, 044 715 1 201, henna.viitanen@virrat.fi  


 

 
 
 

Sivua päivitetty: 23.07.2021