Tekstikoko aA

Ajankohtaista

  • Talvimaisema, jossa on metsää, järvi ja laavu
  • Kukkia talon pihassa
  • Talvinen järvi
 
 

Ajankohtaista

17.02.2021

Koronanyrkki päivitti ohjeistuksia - alle 12-vuotiaiden harrastaminen avautuu


Pirkanmaan koronanyrkki on päivittänyt ohjeistuksiaan ja suosituksiaan. Rajoitukset pysyvät muuten vastaavina kuin aiemmin, mutta harrastustoimintaa avattiin seuraavilta osin

  • Alle 12-vuotiaiden harrastaminen avautuu. Alle 12-vuotiaiden harrastustoiminnan voi avata kokonaan ilman osallistumismäärärajoituksia. Tällöin tulee kuitenkin huomioida, etteivät vanhemmat tai muut aiheuta kokoontumista harrastuspaikkaan tai sen ulkopuolelle.  
  • Alle 12-vuotiaille järjestetyt kilpailut ja ottelut ovat sallittuja ilman Avin rajoituksen mukaista yli kymmenen hengen yleisöä.Turnausten osalta on suositeltavaa pysyä oman maakunnan alueella.
  • Kansalaisopisto ja muu vapaa sivistystyö voi avata toimintaansa lähiopetuksena, kunhan toiminnassa noudatetaan 10 henkilön kokoontumisrajoitusta, hygienia- ja etäisyyssuosituksia sekä ohjeistuksia.

Suositusten vaikutuksia Virtain liikuntatilojen käyttöön sekä kansalaisopiston ja Merikanto-opiston toimintaan tarkastellaan ja niistä tiedotetaan erikseen. Alustavan tiedon mukaan uudet suositukset otetaan käyttöön 2.3. alkaen. 

Pirkanmaan ja samalla Virtain koronaohjeistukset voit löytyvät tarkemmin ja kootusti osoitteesta https://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Pirkanmaan_koronavirustilanne_ja_suositukset

 

 
 
 

Sivua päivitetty: 26.02.2021