Tekstikoko aA

Ajankohtaista

  • alt=""
  • alt=""
  • alt=""
 
 

Ajankohtaista

06.02.2021

Koululuokka asetettu karanteeniin korona-altistumisen vuoksi


Yksi Virtain keskustan alakoulun alaluokista on asetettu karanteeniin yhden oppilaan koronatuloksen vuoksi. Vaikka koulussa on pääsääntöisesti käytetty hengityssuojaimia, on katsottu tarpeelliseksi asettaa koko luokka karanteniin.

Tässä vaiheessa altistuneita on tunnistettu noin 40 henkilöä, joista osa on ulkopaikkakuntalaisia. Altistuneissa on mukana muutamia henkilöitä koulun henkilökunnasta ja muista luokista. Tarkempi altistuneiden määrä selviää, kun kaikki altistuneet on kontaktoitu. Tilanteet, joissa altistumisia on tapahtunut, on kuitenkin jo tunnistettu. Lisäksi oppilaille ja heidän vanhemmilleen tiedotetaan asiasta Wilman kautta. 

Altistuneet oppilaat ja henkilökunta tullaan ohjaamaan testeihin. Kaikkien muidenkin on suositusten mukaisesti hakeuduttava testeihin aina heti, mikäli huomaa pieniäkin oireita.

Edelleen Virroilla on vahva suositus hengityssuojainten käyttöön, turvavälien varmistamiseen, käsihygieniasta huolehtimiseen sekä kokoontumisrajoitusten ja muiden suositusten noudattamiseen. Pirkanmaan koronanyrkki onkin päättänyt jatkaa aiempia rajoituksia 1.3.2021 saakka.

Pirkanmaan koronaohjeet (linkki)

 

 
 
 

Sivua päivitetty: 22.04.2024