Tekstikoko aA

Ajankohtaista

  • alt=""
  • alt=""
  • alt=""
 
 

Ajankohtaista

21.01.2021

Virtain Liedenpohjassa poliisioperaatio - kriisiapua tarjolla


Virtain Liedenpohjassa on käynnissä laajasti uutisoitu poliisioperaatio väkivaltatapauksen johdosta. Operaation vuoksi liikenne on ollut katkaistuna Virtain suunnalta kantatie 66:lla Herraskylän valtatie 23:n risteyksestä Alavudelle saakka, mutta poliisi on purkamassa sulkua.Sisä-Suomen poliisilaitos on tiedottanut operaation päättyneen, mutta tapahtumien tutkinta jatkuu tapahtumapaikalla. 

Tarkempi operaation sijainti on Sulkavantien ja Liedenpohjan keskustan välillä. Liedenpohjan koulu ei liity tapaukseen. Koulun kanssa on käyty läpi tarvittavat tilannekatsaukset ja poliisi on ohjeistanut koululaisten ja henkilönnan liikkumisesta. 

Poliisi tiedottaa asiasta, mutta myös kaupunki seuraa osaltaan tilannetta. Poliisi on tiedottanut aiheesta muun muassa Sisä-Suomen poliisilaitoksen Twitter-tilillä (linkki) ja julkaissut lyhyen tiedotteen (linkki)

Tapaus koskettaa henkisesti monia virtolaisia. Jos koet tarvitsevasi kriisiapua, haethan apua.

Sosiaali- ja kriisipäivystys
Voit ottaa yhteyttä sosiaali- ja kriisipäivystykseen, kun haluat tehdä lastensuojeluilmoituksen tai tarvitset kiireellistä apua ja neuvontaa.  


lastensuojeluun
muuhun sosiaalityöhön
perhekriiseihin
perheväkivaltaan
elämänhallintaan tai asumiseen
mielenterveyteen tai päihteisiin liittyvissä asioissa.


Sosiaali- ja kriisipäivystys palvelee ympäri vuorokauden (24 h): puhelin 0500 625 990. Sosiaali- ja kriisipäivystykseen saat yhteyden myös soittamalla yleiseen hätänumeroon 112.
 

 
 
 

Sivua päivitetty: 28.03.2024