Tekstikoko aA

Ajankohtaista

  • Tarjanne-laiva vesillä
  • Iloiset äiti ja poika Laivarannassa
  • Kukkia talon pihassa
 
 

Ajankohtaista

18.09.2020

Yhteistoiminta-alueella uutisoitu korona-tartunnoista


Mediassa on ollut tietoja, joiden mukaan Virrat-Ruovesi -yhteistoiminta-alueella on todettu koronavirustartuntoja. Selvennykseksi tietoihin, että Virtain alueella ei ole tiedossa olevia tartuntoja. Yhteistoiminta-alueella ollaan tietoisia mahdollisista tartuntaketjuista, joita seuraamme asiantuntijoiden toimin ja joihin reagoimme tilanteen vaatimilla tavoilla tarpeen mukaan.

Edelleen olennaista ja paras keino suojautua tartunnoilta on huolehtia turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Pyri siis välttämään lähikontaktia ja pese tai desinfioi kädet huolellisesti aina tullessasi ulkoa sisälle, poistuessasi julkisista tiloista sekä wc-käynnin, aivastuksen ja yskäisyn jälkeen. Mikäli et voi välttää lähikontakteja kodin ulkopuolella, tulee käyttää maskia. 

Mikäli koet vähäisiäkin koronan oireita, on hakeuduttava terveydenhuollon palveluihin ja testeihin matalalla kynnyksellä. Tuolloin tulee jäädä karanteeniin. Jos kotoa joutuu poistumaan pakottavasssa tilanteessa, tulee kodn ulkopuolella käyttää hengityssuojainta.

Katso THL:n ohjeet tartunnoilta suojautumiseen:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus

Ohjeet testiä ennen ja testin jälkeen:

https://www.keiturinsote.fi/b/tays-potilasohjeet---koronavirusepaily

Ruoveden kunta tiedottaa osaltaan asiasta. 

 

 
 
 

Sivua päivitetty: 19.10.2020