Tekstikoko aA

Ajankohtaista

  • Torisevan rotkojärvet
  • Karhuemo ja pentu metsässä
  • Kukkia talon pihassa
 
 

Ajankohtaista

23.12.2019

Sosiaalityöntekijä-lastenvalvojan virka


Haetaan lastensuojelun sosiaalityöntekijää/lastenvalvojaa vakinaiseen virkasuhteeseen yhteistoiminta-alueelle Virrat-Ruovesi. Lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtävät sijoittuvat pääasiallisesti Ruoveden sosiaalitoimistoon. Lastenvalvojan tehtäviä voi hoitaa asiakastarpeen mukaan joko Virroilta tai Ruovedeltä käsin. Arviolta kolme päivää viikossa on lastensuojelua ja kaksi päivää lastenvalvojan tehtävien hoitamista.

Edellytämme valittavalta sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7 § mukaista sosiaalityöntekijän tutkintoa. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti (enintään vuodeksi) sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja siihen liittyvän käytännön harjoittelun. Tilapäisesti tehtävään voidaan valita myös henkilö, joka on suorittanut avoimessa yliopistossa suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot, mikäli henkilö on ennen avoimen yliopiston opintoja suorittanut esimerkiksi sosionomin tutkinnon tai sosiaalialalle soveltuvan ylemmän yliopistollisen tutkinnon. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. 

Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. 

Koeaika on kuusi kuukautta. Hakuaika päättyy 17.1.2020 klo 15.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. 


Tarkemmat tiedot kuntarekry.fi -portaalissa https://kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sosiaalityontekija-lastenvalvoja-269676-1/

 

 
 
 

Sivua päivitetty: 18.10.2021