Tekstikoko aA

Varhaiskasvatus ja koulutus

 
 

Ohjeita opiskelijalle

Pidä yhteystietosi ajan tasalla!

Muista aina ilmoittaa sähköposti-, osoite- ja puhelinnumeromuutokset toimistoon, jotta tiedotteet ja tärkeät puhelinviestit tavoittavat asianosaisen ajoissa. Ilmoita myös, jos jokin yhteystietosi on salainen.

Kiireellisissä tapauksissa (tuntiperuutukset, muutokset tms.) toimistosta otetaan yhteyttä tekstiviestillä tai puhelimitse, joten sekä oppilaiden että vanhempien puhelinnumerot on hyvä ilmoittaa opistolle.

Tuntien peruminen tai siirtäminen

Poissaolot

Ilmoita poissaoloista aina opettajalle! Paras tapa on ilmoittaa peruutuksista aina suoraan opettajalle, jotta tieto tulee perille ennen soittotuntia.

Äkillisissä peruutuksissa voi yrittää lähettää viestiä opettajalle myös toimiston kautta klo 8.00 - 16.00.

Tuntien siirtäminen

Musiikkioppilaitoksissa yleisesti noudatettavien sääntöjen mukaisesti opettaja ei ole velvollinen pitämään tunteja takaisin, jos oppilas on esim.

  • sairaana
  • lomamatkalla
  • myöhästynyt
  • unohtanut tunnin
  • valmistautumassa koulun kokeisiin

Jos kuitenkin tiedät hyvissä ajoin esim. perheen lomamatkan, opettajan kanssa voi neuvotella mahdollisuudesta siirtää tuntia.

Opettajan sairastuminen/este

Jos opettaja on itse sairaana tai opetus jää pitämättä jonkin muun oppilaasta riippumattoman syyn vuoksi, tunti pyritään korvaamaan takaisin sopivana ajankohtana. Lukukausien lopussa on varaopetuspäiviä tätä varten. Koska koko luokan ylimääräisten tuntien järjestely voi olla hankalaa, musiikkioppilaitoksissa yleisen käytännön mukaisesti tunti on mahdollista korvata kerran lukukaudessa myös esim. ylimääräisellä ryhmätunnilla.

Lupa kuvien julkaisuun

Suurin osa opiston oppilaista on ollut mukana tapahtumissa, konserteissa ja muissa tilaisuuksissa, joissa on otettu valokuvia. Valokuvia voidaan julkaista kotisivuillamme ja tiedotteissa. Lupa kuvien julkaisuun on kysytty jatkamisilmoituksessa.

 

Henkilökunnan yhteystiedot

 

Me palvelemme

Tuija Tolvanen
toimistosihteeri
puh. (03) 485 1285, 044 715 1285
tuija.tolvanen@meriko.fi

Tarja Kopra
toimistosihteeri, osa-aikainen
tanssi ja muskari
puh. 044 715 1072
tarja.kopra@meriko.fi

Ulla Leppänen
rehtori
puh. 03 485 1284, 044 715 1284
ulla.leppanen@meriko.fi

Johanna Raivio
apulaisrehtori
puh. 044 715 1057
johanna.raivio@meriko.fi

 
 
 

Sivua päivitetty: 05.02.2018