Tekstikoko aA

Vapaa-ajan palvelut

 
 

Yhdistysten talo

Yhdistysten talo on Virtain keskustiellä sijaitseva talo, jonka kaupunki on vuokrannut toukokuun loppuun saakka. Yhdistysten talo on kokeilu, jonka tavoitteena on lisätä kaupungin ja eri yhdistysten välistä yhteistä toimintaa ja tukea osaltaan sitä arvokasta työtä, jota yhdistykset tekevät tuottamalla palveluja ja toimintaa paikkakunnalla.

Yhdistysten talon toiminta

Yhdistyksen talossa on tiloja, joita eri yhdistykset voivat käyttää esimerkiksi kokoontumistiloinaan ja eri tilaisuuksien järjestämiseen. Tilat ovat maksutta yhdistysten käytössä, sillä edellytyksellä, että käytön jälkeen tilat ovat siistissä kunnossa ja käyttövalmiina seuraaville toimijoille. Yhdistysten talossa keskeisiä toimijoita ovat muun muassa MLL Virtain yhdistys, Virtain Yrittäjät ja partiolaiset. MLL:n Virtain yhdistys järjestää tiloissa myös perhekahvilatoimintaa.

Tilojen varaus 

Yhdistysten talon tilojen varauksia ottaa vastaan Virtain kaupungilla Noora Pöyhölä. Varauksen voi tehdä sähköisesti tai puhelimitse. Yhdistyksen talon avaimen voi noutaa ja palautta Virtain kaupungintalon pääaulasta kuittausta vastaan.

 

Varaukset

Noora Pöyhölä
puh. 044 7151219
keskus@virrat.fi

 
 
 

Sivua päivitetty: 18.01.2018