pienennetty_12.10.Jrvimaisema_Toisvesi_Mia_Saloranta.jpg
Virrat > Matkailu > Matkailuesitteet
 
 

Virtain ja lähiseudun matkailuesitteet ja -sivustot

Esitteisiin pääset klikkaamalla esitteen nimeä. 

Virtain matkailuesite

Virtain alueen matkailuesite, päivitetty 2015.

Virrat - Suomen Juhannuskaupunki

JuhannusVirrat on koko perheen perinteinen juhannustapahtuma, joka järjestetään vuosittain Suomen virallisessa Juhannuskaupungissa Virroilla. Perinnekylässä järjestettävästä tapahtumasta sekä muista juhannustapahtumista saat lisätietoa JuhannusVirrat -sivustolta.

Ruoveden ja Virtain kylät

Käy Kylässä -hankkeessa vuonna 2011 kootussa esitteessä ovat mukana Ruoveden ja Virtain kylät sekä Pohjaslahden kylä Mänttä-Vilppulasta. Esitteessä kylät esittelevät matkailukohteitaan, kylätaloja sekä toimintaansa.

Näsijärvireitti

Kesäksi 2014 avattu Näsijärvireitti on ennen kaikkea polkupyöräilijöille räätälöity matkailun apuväline. Kannustamme kaikentasoisia polkijoita tarttumaan pyörää sarvista ja lähilomailemaan omissa kotimaisemissa. Näsijärvireitti madaltaa lähtökynnystä ottamalla esimerkiksi Tarjanne-laivan mukaan kulkupelien joukkoon. Pakkaamalla pyörän laivan kyytiin osaksi matkaa voi peruspolkijakin rohjeta hieman kauemmas. Valmiit matkaehdotukset sekä pyöräilijöille soveltuvaa tankkausta ja majoitusta silmällä pitäen valitut palveluetapit auttavat omannäköisen pyöräloman suunnittelussa. Pienellä mielikuvituksella polkupyörälomailu voi siis olla paljon muutakin kuin ankaraa polkemista hiki kypärässä.

Tutustu palveluun netissä ja suunnittele oma pyöräloma.
Tervetuloa nauttimaan kiireettömästi Näsijärven maisemista, lähiruoasta, kulttuurista, luonnosta, rauhasta ja kiireettömästä matkanteosta Näsijärvireitille!

Virrat on mukana Näsijärvireitin Järvitien reitillä, jossa osan matkasta voi taittaa Tarjanne -laivan kyydissä!

Matkalla Suomen Sydämessä

Suomen Sydän sykkii lämpimästi niin kesällä kuin talvellakin. Mänttä-Vilppulan, Juupajoen, Ruoveden, Virtain, Keuruun, Jämsän ja Oriveden matkailuyritysten laaja tarjonta sekä vesistöjen kirjoma upea luonto antavat lomamatkaan ja lyhyeenkin vierailuun monia houkuttelevia mahdollisuuksia. Täällä nauttii olostaan niin kulttuurin kuin luonto­elämystenkin ystävä!

Olemme koonneet hyvän määrän matkailutarjontaamme tähän esitteeseen kolmena erilaisena pakettina. Niistä näet vaivattomasti alueemme monet kulttuuri­ ja taide­kohteet, luonto­ ja maaseutumatkailumme parhaat palat sekä kattavan joukon maistuvien ruokien ja moni­puolisen majoituksen tarjoajia. Yhdistele vapaasti ja luo oma ainutkertainen matkasi Suomen Sydämeen!