Orivesi

Opetustilat:

  • Oriveden yhteiskoulu (os. Opintie 1)
  • Orivesi-talon Orivesisali (os. Keskustie 26, 2. krs)

Toimipisteen johtaja:  Apulaisrehtori Johanna Raivio, puh. 044 7151057, etunimi.sukunimi(at)meriko.fi

Orkesterit

Maanantaisin klo 18.45 - 19.30, 23.10. alkaen B- & A-orkesterit, esiintyminen joulukonsertissa 11.12. Huom! Orkesteriharjoitukset pidetään jatkossa Yhteiskoululla, luokassa A314. 

Orkesteria johtaa Marjo Tepponen. 

Konsertit syksyllä 2017

 
ma 2.10. Oppilaskonsertti (Orivesisali) klo 19.00
 
ma 13.11. Suomalaisen musiikin teemakonsertti (srk-talo) klo 19.00
 
ma 4.12. Pieni joulusoitto (srk-talo) klo 18.00
 
ma 11.12 Joulukonsertti (srk-talo) klo 19.00
 

Stipendirahasto ja konserttikahvitukset  

Oriveden toimipisteen stipendirahaston varoja kartutetaan järjestämällä oppilaskonserttien yhteyteen konserttikahvio n. tuntia ennen konsertin alkua. Konserttikahvio tuo konsertteihin juhlavuutta ja tarjoaa konserttivieraille tilaisuuden nauttia pientä tarjoilua konsertin alkamista odotellessa. Kahvitusvuorot jaetaan tasapuolisesti kaikkien oppilaiden perheiden kesken niin, että kunkin matinean kahvituksesta vastaa 4-5 perhettä aakkosjärjestyksessä oppilasluettelon perusteella. Näin menetellen vuoro osuu yhden perheen kohdalle n. puolentoista vuoden välein. Sama käytäntö on myös Virtain ja Ähtärin toimipisteissä.

Osallistuminen kahvituksiin on tietenkin täysin vapaaehtoista. Vuorolistan avulla kahvitusjärjestelyt eivät kuitenkaan ole vain harvojen aktiivisten vanhempien harteilla, vaan kaikki voivat olla mukana tukemassa lasten hienoa harrastusta. Samalla pääsee tutustumaan musiikkiopiston toimintaan ja muiden soittajien vanhempiin. Vuoroja voi myös vaihtaa toisen konsertin kahvitusvuorolaisen kanssa.

Tarkempia tietoja kahvitusvuoroista saa syksyisin oppilaiden mukana koteihin jaettavasta "Kahvituskirjeestä" ja Oriveden toimipisteen johtajalta.

Orivesi_nettikoko.jpg