Ähtäri

Opetustilat:

  • Pirkanlinna (osoite Lukiontie 3)
  • Otson koulu (osoite Koulukuja 3 A 2)

Toimipisteen johtaja: Leena Aho, etunimi.sukunimi(at)meriko.fi, puh. 044 715 1046

Konsertit syksyllä 2017

ma 9.10. Oppilaskonsertti (srk-keskus) klo 19
ke 8.11. Merihelmiä-konsertti (Ähtäri-halli) klo 10 ja 18
ma 20.11. Oppilaskonsertti (srk-keskus) klo 19
ma 11.12. Joulukonsertti (srk-keskus)

klo 19 

Orkesteri

Ähtärin orkesteri kokoontuu keskiviikkoisin Pirkanlinnassa 16.8. alkaen, orkesteria johtaa Leena Aho. 

B-orkesteri klo 15.00 - 15.45
A-orkesteri klo 15.45 - 16.30

htri_sirkuskavalkadi-harjoitus.jpg


Stipendirahasto ja konserttikahvitukset

Ähtärin toimipisteen stipendirahaston varoja kartutetaan järjestämällä oppilaskonserttien yhteyteen konserttikahvituksia ja arpajaisia. Konserttikahvio tuo konsertteihin juhlavuutta ja tarjoaa konserttivieraille tilaisuuden nauttia pientä tarjoilua konsertin alkamista odotellessa. Kahvitusvuorot jaetaan tasapuolisesti kaikkien oppilaiden perheiden kesken niin, että kunkin matinean kahvituksesta vastaa 4-5 perhettä aakkosjärjestyksessä oppilasluettelon perusteella. Näin menetellen vuoro osuu yhden perheen kohdalle n. puolentoista vuoden välein. Sama käytäntö on myös Virtain ja Oriveden toimipisteissä.

Osallistuminen kahvituksiin on tietenkin täysin vapaaehtoista. Vuorolistan avulla kahvitusjärjestelyt eivät kuitenkaan ole vain harvojen aktiivisten vanhempien harteilla, vaan kaikki voivat olla mukana tukemassa lasten hienoa harrastusta. Samalla pääsee tutustumaan musiikkiopiston toimintaan ja muiden soittajien vanhempiin. Vuoroja voi myös vaihtaa toisen konsertin kahvitusvuorolaisen kanssa.

Lista kahvitusvuoroista löytyy Pirkanlinnan ilmoitustaululta ja kahvittajien yhteystiedot saa Ähtärin toimipisteen johtajalta.