Oppilaaksi hakeminen

Musiikin varhaiskasvatus

Jatkavien oppilaiden ilmoittautuminen tapahtuu kirjallisesti musiikkiopiston toimistoon toukokuun alussa. Uudet oppilaat otetaan syksyisin ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Uusien oppilaiden ilmoittautumisaika on elokuussa ennen opetuksen alkua. Vapaita paikkoja voi tiedustella myös lukuvuoden aikana toimipisteen musiikkileikkikoulunopettajalta tai Merikanto-opiston toimistosta.

Perustaso

Kun jonkin soittimen soiton opiskelu kiinnostaa, voit hakea musiikin perusopintoihin. Soitto-oppilaaksi pääsee osallistumalla valintakokeeseen, joka järjestetään vuosittain toukokuussa kaikissa toimipisteissä. Kevään 2017 hakuaika on päättynyt, mutta voit tiedustella mahdollisia vapaita opiskelupaikkoja toimistostamme: musiikkiopisto(at)virrat.fi

Opistotaso

Opistotasolle pääsyn edellytys on perustason päättötodistus. Opistotasolle pyritään päättötodistuksen saamisen jälkeen keväällä jatkamisilmoituksella.

Tanssi

Tanssinopetukseen oppilaat ilmoittautuvat elokuussa paikkakuntakohtaisina ilmoittautumispäivinä suoraan opettajalle. Ilmoittautumispäivistä ilmoitetaan Merikanto-opiston verkkosivuilla tai paikallislehdissä. Paikkoja voi myös tiedustella suoraan tanssin opettajalta.