LEHDET

Virtain kirjastoon tilataan tällä hetkellä n. 70 aikakausjulkaisua, jotka uusimpia lehtinumeroita lukuun ottamatta ovat lainattavissa ja varattavissa. Lisäksi kirjastoon tulee 20 sanomalehteä sekä joitakin ilmaisjakelulehtiä. Uusimpia lehtinumeroita voi lukea lukusalissa ja osa lainattavista aikuisten lehdistä (hää-, askartelu- ja käsityölehdet) löytyy kirjastosalista äänikirjojen luota.

Lasten ja nuorten lehdet ovat pääovien eteisaulan oikean puolen kulmauksessa, nuorten tietokirjojen vieressä.

Myös kirjastoautosta löytyy valikoima aikuisten sekä lasten ja nuorten aikakauslehtiä, ks. listaus alla olevasta linkistä.

Kirjastoon_tulevat_sanoma-_ja_aikakauslehdet.docx


Virtain kirjaston asiakaskoneilla on käytettävissä myös ePress eli sanomalehtien lukupalvelu, jonka kautta voit lukea painettujen sanomalehtien digitaalisia näköisversioita. Palvelusta löytyy monia paikallis- ja maakuntalehtiä luettavaksi heti niiden ilmestyttyä painosta.

Tästä pääset ePress-palveluun.

Kirjaston e-lehtivalikoimaa täydentää myös eMagz-palvelu, jossa voit lukea kotimaisia aikakaus- ja ammattilehtiä sähköisessä muodossa myös Virtain kirjaston asiakaskoneilla. Valikoimissa on noin 100 tunnettua ja suosittua lehteä. Mukana mm. Iltalehti ja Ilta-Sanomat, Koti ja keittiö, Image, Tuulilasi, Soundi, Kauneus ja terveys, Mondo, Maku ja monta muuta. Koekäyttövaiheessa jokaista eMagz-palvelussa olevaa lehteä on saatavilla yksi yhtäaikainen lukuoikeus.

Tästä pääset eMagz-palveluun.