testi6.jpg
Virrat > Kaupunkipalvelut > Hallinto ja talous > Vapaa-ajan asukastoimikunta
 
 

Virtain vapaa-ajan asukastoimikunta

Vapaa-ajan asukastoimikunta muodostuu 8 varsinaisesta ja 4 varalla olevasta vapaa-ajan asukkaasta sekä kahdesta Virtain kaupungin jäsenestä. Lisäksi toimikunnassa on edustajia myös Virtain Yrittäjistä ja Yrittäjänaisista sekä Virtain kylien kehittämisyhdistyksestä. Toimikunnan toimikausi on kaksi vuotta kerrallaan. Toimikunta kokoontuu vähintään kaksi kertaa vuodesssa. Kaupungin tehtävänä on osoittaa toimikunnalle sihteeri, joka toimii yhdyshenkilönä. Virtain kaupunginhallitus on osaltaan hyväksynyt Virtain vapaa-ajan asukastoimikunnan säännöt.

Vaskiveden Myllyniemessä 5.7.2014 valittiin uusi Vapaa-ajan asukastoimikunta toimikaudeksi 1.8.2014 - 31.7.2016. Toimikausi jatkuu edelleen, koska kuntavaalit on vasta 2017.

Varsinaisia jäseniä toimikunnassa ovat seuraavat henkilöt
-          Kalervo Haapoja,  (Seinäjoki)
-          Raimo Metteri,  (Helsinki)
-          Elina Helimäki, (Tampere)
-          Elvi Hedenborg, (Helsinki)
-          Sisko Lindfors,  (Kerava)
-          Seppo Ala-Härkönen,  (Helsinki)
-          Heikki Elonheimo,  (Jyväskylä)
-          Eero Mäkelä,  (Ulvila)
-          Anna-Liisa Korhonen, (Kerava)
-          Elisa Helminen, uusi jäsen (Tampere)
-          Anneli Ahonen, uusi jäsen (Vantaa)

Toimikunta on valinnut keskuudestaan puheenjohtajaksi Kalervo Haapojan Seinäjoelta, puh. 040 028 2500, kalervo.haapoja(at)gmail.com

Kaupungin valitsema toimikunnan uusi sihteeri on elinkeinopäällikkö Johanna Lamminmäki, 044 715 1444,  etunimi.sukunimi(at)virrat.fi

Kaupungin edustajat:

  • Kalevi Saloranta, puh. 0400 640 689, etunimi.sukunimi(at)virrat.fi
  • Risto Saarinen, puh. 040 563 8358, etunimi.sukunimi(at)virrat.fi
  • Tapani Heinonen, puh. 0400 177 822

Virtain Yrittäjät Ry:n edustaja:

  • Kimmo Mäntysalmi, puh. 0440 335 085, etunimi.sukunimi(at)virhydro.fi

Virtain Yrittäjänaisten edustaja

  • Kirsti Perähuhta puh. 050 327 3845.

Virtain kylien Kehittämisyhdistys Ry:n edustaja:

  • Irene Lampila, Korpisentie 20, 34970 TOISVESI, puh. 03 531 0036,

Toimikunta toimii vapaa-ajan asukkaiden ja etätyötä tekevien yhteistyöelimenä Virtain kaupungin eri toimielinten, luottamushenkilöiden ja yksityisten kaupunkilaisten ja kyläyhdistysten välillä. Toimikunta on poliittisesti sitoutumaton. Toimikunnan toimikausi kestää kaksi vuotta kerrallaan ja toimikunta on rekisteröimätön. Toimikunnan tehtävänä on tehdä esityksiä ja aloitteita kaupungin päättäviin elimiin, edistää kaupungin ja yritysten sekä kylien tiedottamista vapaa-ajan asukkaille sekä loma- ja vapaa-ajan asumisen kehittäminen Virroilla yhteistyössä kaupungin ja yrittäjien sekä kylien kautta.

Uusittu vapaa-ajan asukkaiden kesärekisteri

Virtain kaupunki on tilannut päivitetyn vapaa-ajan asukasrekisterin. Rekisteriä käytetään vapaa-ajan asukkaiden tiedottamispostituksiin. Mikäli ette halua postia Virroilta, olkaa hyvä ja ilmoittakaa siitä Johanna Lamminmäki, sähköposti etunimi.sukunimi(at)virrat.fi  puh. 044-715 1444.

Tervetuloa vapaa-ajan asukastoimikunnan tapahtumiin!