Tekstikoko aA

Kaupunki ja hallinto

 
 

Tervetuloa meille töihin!

Virtain kaupungilla on työtekijöitä noin 400, kaupunkikonsernissa noin 850.  Tarjoamme töitä eri alojen ammattilaisille 

Virtain kaupungin avoimet työpaikat löydät näiltä sivuilta. Virtain kaupunki käyttää myös Kuntarekry.fi -palvelua, josta löydät myös avoimet työpaikkamme. 

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille töitä Virroilla tarjoaa Keiturin Sote Oy.

 

Avoimet työpaikat

06.04.2018

Virtain kaupungin ja kaupungin tytäryhtiöiden kesätyöpaikat hakuun


Virtain kaupungilla ja kaupungin tytäryhtiöillä on tarjolla nuorille yli 40 kesätyöpaikkaa kesälle 2018. Työsuhteiden pituus vaihtelee kolmesta viikosta muutamaan kuukauteen. Kesätyöpaikat haetaan sähköisellä lomakkeella ja ne palautetaan 20.4.2018 mennessä osoitteella kirjaamo@virrat.fi. Valinta kesätyöntekijöistä tehdään huhtikuun loppuun mennessä. 

Tekninen osasto työllistää nuoria erilaisiin ympäristöhoidon tehtäviin, joihin kuuluu esimerkiksi puistoalueiden kunnossapitoa sekä kukkaistutuksista huolehtimista. Lisäksi tekninen osasto palkkaa 3 kuukauden ajaksi 2-3 nuorta viheraluieden hoitotehtäviin. 

Keiturin Sote tarvitsee kesätyöntekijöitä muun muassa ulkoiluttamaan ikäihmisiä. Myös Louhenrinteelle palkataan kaksi nuorta ja toimintakeskus Ahjossa on töitä tarjolla kesäkuun ajaksi. 

Nuorisokeskus Marttisessa on tarjolla töitä erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä keittiö-siivous- ja alueiden kunnossapitotehtävissä. Lisäksi uutena paikkana tarjolla on kesätöitä aktviiviselle vloggaajalle. 

Lisäksi liikuntatoimen uimakouluun tarvitaan leikittäjä 25.6.-6.7. väliselle ajalle

Kesätyöpaikkahakulomake (pdf)

 

Täältä löydät kaikki Virtain ja Ruoveden alueella avoinna olevat työpaikat:

TE-palvelut

 
 
 

Sivua päivitetty: 29.08.2018