Tekstikoko aA

Kaupunki ja hallinto

 
 

Tervetuloa meille töihin!

Virtain kaupungilla on työtekijöitä noin 400, kaupunkikonsernissa noin 850.  Tarjoamme töitä eri alojen ammattilaisille 

Virtain kaupungin avoimet työpaikat löydät näiltä sivuilta. Virtain kaupunki käyttää myös Kuntarekry.fi -palvelua, josta löydät myös avoimet työpaikkamme. 

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille töitä Virroilla tarjoaa Keiturin Sote Oy.

 

Avoimet työpaikat

06.04.2018

Virtain kaupungin kesätyöpaikat haussa


Virtain kaupungilla ja kaupungin työtäryhtiöillä on tarjolla nuorille yli 40 kesätyöpaikkaa kesälle 2018. Työsuhteiden pituus vaihtelee kolmesta viikosta pariin kuukauteen. Kesätyöpaikkojen hakulomakkeet tulee palauttaa 20.4. mennessä ja valinta tehdään huhtikuun loppuun mennessä. 

Tekninen osasto työllistää nuoria erilaisiin ympäristöhoidon tehtäviin, joihin kuuluu esimerkiksi puistoaluieden kunnossapitoa sekä kukkaistutuksista huolehtimista. Lisäksi tekninen osasto palkkaa  2-3 nuorta, joilla on ajokortti viheralueiden hoitotehtäviin. Myös urheilukentälle tarvitaan liikuntapaikkojen kunnossapitoon kesätyöntekijä. 

Liikuntatoimi palkkaa 25.6.-8.7. uimakouluihin lastenliikunnanohjaajan uimaopettajan työpariksi.

Nuorisokeskus Marttisessa on tarjolla töitä erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä, sekä keittiö-, siivous ha alueiden hoitotehtävissä. Uutena kesätyöpaikkana on töitä tarjolla aktiiviselle ja omatoimiselle vloggaajalle. 

Keiturin Sote tarvitsee kesätyöntekijöitä muun muassa ulkoiluttamaan ikäihmisiä. Myös Louhenrinteelle palkataan kaksi nuorta. Toimintakeskus Ahjossa on töitä tarjolla yhdelle nuorelle kesäkuun ajaksi. 

Kesätyöpaikkahakulomake (pdf)

 

Täältä löydät kaikki Virtain ja Ruoveden alueella avoinna olevat työpaikat:

TE-palvelut

 
 
 

Sivua päivitetty: 29.08.2018