Tekstikoko aA

Kaupunki ja hallinto

Tervetuloa meille töihin!

Virtain kaupungilla on työtekijöitä noin 400, kaupunkikonsernissa noin 850.  Tarjoamme töitä eri alojen ammattilaisille

Virtain kaupungin avoimet työpaikat löydät näiltä sivuilta. Virtain kaupunki käyttää myös Kuntarekry.fi -palvelua, josta löydät myös avoimet työpaikkamme.

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille töitä Virroilla tarjoaa Keiturin Sote Oy.

Avoimet työpaikat

05.03.2018

Keiturin Sote Oy etsii palvelukseensa aktiivista ja osaavaa BUSINESS CONTROLLERIA

Virtain kaupungin omistama Keiturin Sote Oy järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Virtain ja Ruoveden yhteistoiminta-alueella lukuun ottamatta viranomaistoimintaa, hammashuoltoa ja työterveyshuoltoa. Yhtiön liikevaihto oli v. 2017 24,9 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli 425 henkilöä. Yhtiön tarkoituksena on tuottaa laadukkaat sekä kattavat sosiaali- ja terveyspalvelut kaikille kuntalaisilleen heidän kaikissa elämänvaiheissaan. Yhtiön toiminta on alkanut 1.3.2016.

Etsimme kehittyvään ja uudistuvaan tiimiimme kokenutta, aktiivista ja innostunutta Business Controlleria. Etsimällämme Business Controllerilla on kyky muuttaa analyysit käytännön toimiksi ja olla mukana oman työn kautta kehittämässä yhtiön taloushallintoa ja palvelutoimintaa. Arvostamme palveluliiketoiminnan tuntemusta, olipa se sitten yksityiseltä tai julkiselta sektorilta. Hallitset strategiatyöskentelyn ja osaat tuottaa taloushallinnon raportteja sekä analysoida niitä.

Keskeinen työtehtäväsi on yhtiön liiketoiminnan analysointi ja seuranta sekä kannattavuuden ja toiminnan tuloksellisuuden analysointi ja raportointi.

Tarjoamme sinulle aidosti vastuullisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää itseäsi monipuolisissa tehtävissä, etätyömahdollisuudet ja myös apua asunnon etsimisessä.

Hakemukset palkkatoivomuksineen toimitetaan 20.3.2018 mennessä joko kirjallisena osoitteella: Keiturin Sote Oy, toimitusjohtaja Pirkko Mäenpää, Sairaalantie 1, 34800 VIRRAT tai sähköisesti osoitteella pirkko.maenpaa@keiturinsote.fi. Kuoreen / sähköpostin viestikenttään merkintä "Business Controller".

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Pirkko Mäenpää, 044-7151200 arkisin kello 11–13 tai sähköpostitse pirkko.maenpaa@keiturinsote.fi

Täältä löydät kaikki Virtain ja Ruoveden alueella avoinna olevat työpaikat:

TE-palvelut

Sivua päivitetty: 29.08.2018