Tekstikoko aA

Asuminen ja ympäristö

 
 

Ympäristövalvonta

Virtain kaupungin ympäristönsuojeluviranomaisena toimii lupapalvelulautakunta.

Ympäristönsuojeluviranomaisen viranhaltijatehtäviä hoitaa kaupungin ympäristövalvonta, jonka tehtävänä on vastata ympäristövalvonnan toteuttamisesta. Ympäristövalvonnan asiakkaita ovat sekä yritykset että kuntalaiset. Yleisimmät valvontatehtävät liittyvät esimerkiksi ympäristönsuojelulain mukaisiin valvontatehtäviin ja ympäristölupa-asioihin, jätelain mukaisiin roskaantumisasioihin, jätevesiasioiden valvontaan, ilmoitusasioihin sekä erilaisista ympäristöhaitoista aiheutuviin kuntalaisyhteydenottoihin.

Ympäristönsuojeluun voi ottaa yhteyttä, kun kyse on esimerkiksi ympäristölupien hakemisesta, erilaisista ympäristövahingoista tai -onnettomuuksista, roskaamisesta, melu- tai pölyhaitoista ulkotiloissa, jätevesien johtamisesta tai vesihuoltolain mukaisen vapautuksen hakemisesta.

Tästä osiosta saat tarkempia lisätietoja ympäristövalvonnan eri osa-alueista esimerkiksi jätehuollosta, melusta ja pohjavesistä sekä ympäristöluvista, rekisteröintimenettelystä ja ympäristönsuojelulain mukaisista ilmoituksista.

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa ympäristösuunnittelija Sini Yli-Öyrä puh. 03 485 1353 tai ympäristötarkastaja Hanna Honkanen puh. 03 4851 468 (ympäristötarkastaja pääsääntöisesti ma-ti Virroilla, tapaaminen varmimmin ajanvarauksella), sähköposti etunimi.sukunimi(at)virrat.fi.

 
 
 

Sivua päivitetty: 24.01.2018