Tekstikoko aA

Asuminen ja ympäristö

 
 

Kaavat

Kaavoituksella suunnitellaan alueiden käyttöä tämän päivän ja etenkin tulevaisuuden tarpeita varten. Tavoitteena on hyvän, rikkaan ja toimivan elinympäristön rakentaminen. Kuntalaisilla on mahdollisuus osallistua kaavojen valmisteluun.

Kaavojen laatiminen ja rakentamisen ohjaus  perustuu maankäyttö- ja  rakennuslakiin. Yleiskaavalla ohjataan  asemakaavoitusta ja rakentamista  yleispiirteisellä tasolla.  Asemakaavoituksella suunnitellaan alueiden  käyttöä  yksityiskohtaisemmin.

Virroilla kaavoituksen painopiste on tällä hetkellä yritystonttien tuottamisessa sijainniltaan vetovoimaisille paikoille pääteiden varsille.

Asuntorakentamiseen on tarjolla monipuolinen valikoima  tontteja keskustaajamasta ja Killinkoskelta sekä myös maaseudulta. Tarjolla on tontteja  luonnonkauniissa ympäristössä tasamaalla tai rinteessä, osa  järvinäköaloin.

Vireillä olevat kaavat:

 
Purulankulman asemakaavaehdotus nähtävänä Someron ranta-asemakaavaehdotus nähtävänä

Someron ranta-asemakaavaehdotus on julkisesti nähtävänä 2.1 - 1.2.2018 välisen ajan Virtain kaupungintalolla ympäristötoimiston ilmoituspisteessä (2-kerros), käyntiosoite; Virtaintie 26 sekä Virtain kaupungin internet-sivuilla osoitteessa: www.virrat.fi 

Kunnan jäsenille ja osallisille varataan tilaisuus muistutuksen tekemiseen asiassa (MRL 65 §, MRA 27 §). Muistutus tulee esittää kirjallisesti nähtävänäoloaikana osoittella; Virtain kaupunki, Kaupunginhallitus, PL 85, 34801 Virrat tai sähköpostitse; kirjaamo@virrat.fi.

Someron ranta-asemakaava-alue sijaitsee Jäähdyspohjassa Kiinteistön Metsä-Mäkelä 936-402-7-152 Karttalahteen, Salakkilahteen ja Kaltinlahteen rajoittuvilla ranta-alueilla.

28.12.2017 Kaupunginhallitus

Kaavakartta, osa 1 (pdf)
Kaavakartta, osa 2
Kaavaselostus
Luontoselvitys
Luontoselvityskartta
Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Koulukeskuksen alueen asemakaavan muutos käynnistetty Nallelan peltoalueen asemakaavaluonnoksen nähtävilläoloaikaa on pidennetty Nallelan peltoalueen asemakaavaluonnos nähtävänä Kotiniemen asemakaava
 

Voimassa olevat kaavat

Kaavayhdistelmä. Asemakaavojen PDF-dokumentit tulevat näkyville vastaavaa kaava-aluetta klikkaamalla. Lisätietoja löytyy kaavayhdistelmän Info-kuvaketta klikkaamalla.

Voimassa olevat osayleiskaavat, asemakaavat ja ranta-asemakaavatlöytyvät PDF-muodossa täältä.

Rieskaniemen ranta-asemakaavan muutos on tullut voimaan 17.8.20917.

Virtain keskustaajaman osayleiskaava on tullut voimaan 21.9.2017.

Eteläportin asemakaava ja kaavan muutos on tullut voimaan 11.1.2018


Hyväksytyt kaavat

Ilmoitus kaavojen hyväksymisestä 1.3.2018

Puukkoniemen asemakaava

Maijalan ranta-asemakaava

Oikan ranta-asemakaava


Kaavoituskatsaus


KAAVOITUSOHJELMA VUOSILLE 2017-2021

 

Me palvelemme

Arto Nummijärvi
kaavoitusarkkitehti
puh. 03 485 1250
arto.nummijarvi@virrat.fi

Leena Akkala
kiinteistösihteeri
puh. 03 485 1257
leena.akkala@virrat.fi

 
 
 

Sivua päivitetty: 21.03.2018